Politica privind protecția datelor cu caracter personal

Introducere

Aceasta este politica privind protecția datelor a Links Associates SRL. („Links”).

Links respectă confidențialitatea dumneavoastră și se angajează să vă protejeze datele personale pe care ni le-ați furnizat. Ne angajăm să colectam și să folosim datele personale în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (RGPD).

Prezenta politica vă va informa cu privire la modul în care ne ocupăm de datele dvs. personale și vă va detalia drepturile dumneavoastră în legatură cu datele personale și modul în care legea (inclusiv RGPD) vă protejează.

Această politică privind protecția datelor privește datele personale ale clienților noștri, partenerilor de afaceri, colaboratorilor si altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora și angajaților acestora, potențiali angajați sau interni ai Links și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru yourlink.ro, site-urilor afiliate* și la evenimentele noastre, precum și  datelor personale colectate prin e-mail,  sau prin alte modalități on sau off-line.

 1. Informații importante și detalii despre Links
 2. Datele pe care le colectam
 3. Cum sunt datele dumneavoastră colectate
 4. Cum sunt datele dumneavoastră folosite
 5. Divulgarea datelor persoanele
 6. Securitatea datelor dumneavoastră
 7. Păstrarea datelor
 8. Drepturile dumneavoastră
 9. Glosar

1. Informații importante și detalii despre Links

Scopul prezentei politici privind protecția datelor personale

Prezenta politică privind protecția datelor personale are ca scop informarea dumneavoastră despre modalitatea în care Links colectează și folosește datele personale ca urmare a folosirii website-ului, ca urmare a participarii la evenimentele sau campaniile organizate de Links, ca urmare a abonării la newsletter-ul sau publicațiile Links sau ca urmare a colaborării de orice natură, actuale sau potențiale, cu Links.

Acest website nu este adresat minorilor și noi nu colectam date personale ale minorilor în mod conștient.

Este important să citiți această politica privind protecția datelor personale împreună cu orice altă notificare de informare privind datele personale sau orice notificare de procesare pe care o putem furniza în anumite ocazii atunci când colectăm sau procesăm date personale despre dumneavoastră, astfel încât să fiți pe deplin informați de modul și scopul folosirii acestor date. Această politica privind datele personale completează celelalte notificări și nu intenționează să le înlocuiască.

Operator

Links este operatorul pentru datele dumneavoastră personale (denumită în mod colectiv “Societate”, “noi”, “nouă” sau “noastră” în această politica privind protecția datelor personale).

Modificări ale politicii privind protecția datelor personale

Această versiune a fost actualizată ultima dată la [18.07.2018].

Este important ca datele personale pe care le deținem să fie corecte și actuale. Vă rugăm să ne informați dacă datele personale se modifică în timpul relației cu noi.

2.Datele pe care le colectăm

Datele personale sau informațiile personale înseamnă orice informație despre o persoană din care poate fi identificată persoana respectivă. Nu include date în care identitatea a fost eliminată (date anonime).

Pentru a furniza serviciile noastre, colectăm sau primim informațiile dumneavoastră personale în moduri diferite. Adesea alegeți ce informații să furnizați, dar uneori avem nevoie de anumite informații de la dumneavoastră pentru a le utiliza, astfel încât să vă putem furniza aceste servicii.

Este posibil să colectăm, să folosim, să stocăm și să procesam diferite tipuri de date personale despre dvs. pe care le-am grupat împreună (toate sau oricare):

 • Datele de identitate includ prenumele, numele de familie, [numele de utilizator] sau [identificatorul similar], loc de muncă, [data nașterii] și sexul.
 • Datele de contact includ adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numerele de telefon.
 • Datele financiare includ cont bancar și detalii card de plată. [daca este cazul]
 • Datele tranzacției includ detalii despre plățile către și de la dvs. și alte detalii despre produsele și serviciile pe care le-ați contractat de la noi. [daca este cazul]
 • Datele tehnice includ adresa [IP protocol], datele dvs. de conectare, tipul și versiunea browser-ului, setarea și localizarea fusului orar, tipurile și versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare și platforma și alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizați site-ul.
 • Datele de utilizare includ informații despre modul în care utilizați site-ul web, produsele și serviciile noastre.
 • Datele de marketing și de comunicare includ preferințele dvs. în primirea comunicărilor noastre de la noi și terții noștri și preferințele dvs. de comunicare.

[De asemenea, colectăm, folosim și împărtășim date agregate de tipul Google Analytics, cum ar fi date statistice sau demografice. Datele agregate pot fi obținute din datele dvs. personale, dar nu sunt considerate date cu caracter personal în legislație, deoarece aceste date nu vă dezvăluie în mod direct sau indirect identitatea. De exemplu, putem cumula datele dvs. de utilizare pentru a calcula procentajul de utilizatori care accesează un serviciu sau produs al Links].

Nu colectăm nicio categorie specială de date personale despre dvs. (aceasta include detalii despre rasa sau etnia dvs., credințele religioase sau filosofice, viața sexuală, orientarea sexuală, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informații despre sănătatea dumneavoastră și datele biometrice și genetice). De asemenea, nu colectăm nicio informație despre condamnări penale și infracțiuni.

Dacă nu ne furnizați date personale

În cazul în care trebuie să colectăm date cu caracter personal prin lege sau pentru executarea  unui contract pe care îl avem cu dvs. sau cu organizațiile la care sunteți afiliați și nu reușiți să furnizați aceste date atunci când vi se solicită, este posibil să nu putem executa contractul pe care îl avem (de exemplu, pentru a vă furniza bunuri sau servicii). În acest caz, este posibil să fie necesar să anulați un produs sau un serviciu pe care îl aveți cu noi, însă vă vom anunța dacă este cazul în acel moment.

3. Cum sunt colectate datele personale

Utilizăm metode diferite pentru a colecta date personale inclusiv prin:

 • Interacțiuni directe. Colectam datele dumneavoastră atunci când ne furnizați în mod voluntar date de contact prin corespondența cu noi (incluzând poștă, telefon, email sau alta metoda de comunicare). Acestea includ date cu caracter personal pe care le furnizați atunci când, de exemplu:
  • participați la un eveniment sau campanie organizata de Links;
  • solicitați oferte sau materiale promoționale Links;
  • oferiți feedback serviciilor și produselor noastre;
  • prestați sau vă oferiți să prestați servicii pentru noi;
 • Tehnologii automate sau interacțiuni. Pe măsură ce interacționați cu site-ul este posibil să colectăm automat date tehnice despre echipamentul dumneavoastră, acțiunile și modelele de navigare. Colectăm aceste date personale utilizând module cookie și alte tehnologii similare. Vă rugăm să consultați politica noastră de cookie-uri pentru mai multe detalii.]
 • Terți sau surse publice Este posibil să primim date personale despre dumneavoastră de la diverse terțe părți sau din surse publice (registre publice). Aceste surse includ si:
  • Organizații și asociații profesionale la care sunteți afiliați;
  • Autorități sau instituții publice de orice fel;
  • Companii care se ocupă de recrutarea personalului;
  • Instituții de credit (de exemplu atunci când efectuați o plată către noi prin ordin de plata);

4. Cum utilizam datele personale

Vom folosi datele dvs. personale doar atunci când legea ne permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele dvs. personale în următoarele situații:

 • În cazul în care trebuie să executam un contract încheiat cu dumneavoastră (sau pe care urmează să îl încheiem);
 • În cazul în care trebuie să executăm un contract încheiat cu o organizație, asociație sau companie la care sunteți afiliat;
 • În cazul în care este necesar pentru interesele noastre legitime (sau cele ale unei terțe părți) și interesele și drepturile dvs. fundamentale nu depășesc aceste interese;
 • În cazul în care trebuie să respectăm o obligație legală sau de reglementare;
 • În cazul in care ne furnizați consimțimântul prealabil expres sau pe baza dovezii juste a consimțământului dumneavoastră furnizate de o terță persoană care ne comunică aceste date;

Scopul pentru care utilizăm datele dumneavoastră personale

Am prezentat mai jos, într-un format de tabel, o descriere a tuturor modurilor în care intenționăm să folosim datele dumneavoastră personale și care sunt temeiurile legale pe care se bazează prelucrarea. De asemenea, am identificat care sunt interesele noastre legitime, acolo unde este cazul.

Rețineți că putem procesa datele dumneavoastră personale bazându-ne pe mai multe temeiuri legale, în funcție de scopul specific pentru care folosim datele. Contactați-ne dacă aveți nevoie de detalii cu privire la temeiurile legale specifice pe care ne bazăm pentru a procesa datele personale în cazul în care în tabelul de mai jos au fost stabilite mai multe motive.

Scop/Activitate Categoria de date cu caracter personal Temeiul legal al procesării, incluzând interesul legitim, acolo unde este cazul
Organizare eveniment/campanie (a) Date de identitate

(b) Date de contact

In situatii exceptionale, putem prelucra datele din cartea de identitate (CNP, poza, serie si numar Carte de identitate)

(a) executarea unui contract;

(b) interes legitim;

(c) obligație legală.

Procesare și executare contract, incluzând:

(a) Administrare costuri, onorariu, taxe;

(a) Date de identitate

(b) Date de contact

(c) Date financiare;

(d) Datele tranzacției;

(e) Date pentru marketing și comunicare

(a) executarea unui contract;

(b) interes legitim;

(c) obligație legală.

Pentru a administra relația cu dumneavoastră, incluzând:

(a) notificări despre schimbarea politicilor privind protecția datelor persoanele;

(b) pentru a vă solicita feedback sau să participați la sondaje;

(c) pentru a vă comunica solicitări sau alte aspecte legate de parteneriatul nostru.

(a) Date de identitate;

(b) Date de contact;

(c) Date de marketing si comunicare;

(a) executarea unui contract;

(b) obligație legală;

(c) interes legitim (pentru a păstra registrele actualizate și pentru a analiza cum clienții utilizează produsele și serviciile noastre)

Pentru a administra afacerea și acest web-site (incluzând troubleshooting, analize date, testare, mentenanță sistem, suport) (a) Date de identitate;

(b) Date de Contact

(c) Date Tehnice

(a) Necesar pentru interes legitim (administrarea afacerii, administrarea infrastructurii IT)

(b) Necesar pentru îndeplinirea unei obligații legale;

Comunicarea de sugestii și recomandări despre produse și servicii ale Links care sunt de interes (a) Datele de identificare

(b) Datele de Contact

(a)   Necesar pentru interes legitim (administrarea afacerii)

(b)   Pe bază de consimțământ;

Marketing

Ne străduim să vă oferim opțiuni privind utilizarea datelor personale, în special în ceea ce privește marketingul și publicitatea.

Oferte promoționale

Putem folosi datele dvs. de identitate, de contact, tehnice, de utilizare și de profil, pentru a forma o imagine asupra a ceea ce credem că ați dori sau că aveți nevoie sau care ar putea fi de interes pentru dvs. Acesta este modul în care decidem ce produse, servicii și oferte pot fi relevante pentru dumneavoastră.

Veți primi comunicări de marketing de la noi dacă ați solicitat informații de la noi sau daca ne-ati dat consimtamantul pentru a primi astfel de comunicari și, în fiecare caz, daca nu ați retras consimțământul.

Opțiuni

Ne puteți solicita sa nu va mai trimitem mesaje de marketing în orice moment printr-un email la adresa office@yourlink.ro sau prin dezabonarea prin link-ul UNSUBSCRIBE din newsletter.

În cazul în care renunțați la primirea acestor mesaje de marketing, este posibil ca noi să continuăm să vă procesăm datele personale, în baza altui temei legal, în situațiile în care avem cel puțin două baze legale în temeiul cărora prelucrăm datele personale.

Modificarea Scopului

Vom folosi datele dvs. personale numai în scopurile pentru care le-am colectat, cu excepția cazului în care considerăm în mod rezonabil că trebuie să le folosim dintr-un alt motiv și că acest motiv este compatibil cu scopul inițial. Dacă doriți să primiți o explicație cu privire la modul în care prelucrarea pentru noul scop este compatibilă cu scopul original, vă rugăm să ne contactați.

Dacă trebuie să folosim datele dvs. personale în scopuri nedeclarate, vă vom anunța și vom explica baza legală care ne permite să facem acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că vă putem prelucra datele dvs. personale fără cunoștințele sau acordul dvs., în conformitate cu regulile de mai sus, în cazul în care acest lucru este solicitat sau permis de lege.

5. Divulgarea datelor personale

Este posibil să ne împărtășim datele dvs. personale cu părțile prezentate mai jos, în scopurile stabilite în tabelul de la punctul 4 de mai sus.

 • Terți interni, astfel cum sunt definiți în Glosar.
 • Terți externi, astfel cum sunt definiți în Glosar.
 • Terțe părți cărora putem alege să le transferăm sau să fuzionăm părți din afacerea noastră sau din activele noastre. Alternativ, putem căuta să achiziționăm alte afaceri sau să fuzionam cu ele. Dacă are loc o schimbare a afacerii noastre, atunci noii proprietari pot folosi datele dvs. personale în același mod ca cel descris în această notificare de confidențialitate.

Solicităm tuturor colaboratorilor și partenerilor să respecte securitatea datelor dvs. personale și să le trateze în conformitate cu legea. Nu permitem colaboratorilor să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii. Aceștia pot să utilizeze datele dvs. personale doar dacă le acordăm permisiunea de prelucrare și doar în scopurile menționate de noi.

6. Securitatea datelor personale

Am implementat măsuri de securitate adecvate pentru a preveni pierderea accidentală a datelor dvs. personale, utilizarea sau accesarea neautorizată, modificarea sau dezvăluirea datelor dvs. personale. În plus, limităm accesul la datele dvs. personale acelor angajați, agenți, contractori și alte părți terțe care au neapărata nevoie de aceste date. Ei vor procesa numai datele dvs. personale conform instrucțiunilor noastre și vor face obiectul unei obligații de confidențialitate.

Am instituit proceduri pentru a face față unei încălcări suspecte a datelor cu caracter personal și vă vom informa pe dvs. și pe orice autoritate de reglementare aplicabilă despre o încălcare în cazul în care suntem obligați din punct de vedere legal să procedăm astfel.

7. Păstrarea datelor

Cât timp păstram datele personale

Vom păstra datele dvs. personale atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv în scopul îndeplinirii oricăror cerințe legale, contabile sau de raportare.

Pentru a determina în mod adecvat perioada de păstrare pentru datele cu caracter personal, luăm în vedere valoarea, natura și sensibilitatea datelor personale, riscul potențial de vătămare cauzat de utilizarea neautorizată sau divulgarea datelor dvs. personale, scopurile pentru care procesăm datele dvs. personale și daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace.

8. Drepturile dumneavoastră

În anumite circumstanțe, aveți drepturi în temeiul legilor privind protecția datelor în ceea ce privește datele dvs. personale. Accesaţi link-urile de mai jos pentru a afla mai multe despre aceste drepturi:

Dacă doriți să exercitați oricare dintre drepturile enunțate mai sus, vă rugăm sa completați formularul aferent și să ni-l transmiteți. Lista completa a formularelor o găsiți aici.

Fără taxe

Nu va trebui să plătiți o taxă pentru a vă accesa datele personale (sau pentru a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi). Cu toate acestea, este posibil să percepem o taxă rezonabilă dacă solicitarea dvs. este vădit neîntemeiată, repetată sau excesivă. În mod alternativ, este posibil să refuzăm să respectăm solicitarea dvs. în aceste circumstanțe.

Ce putem solicita de la dumneavoastră

Este posibil să solicitam informații specifice de la dvs. pentru a vă ajuta să vă confirmați identitatea și să vă asiguram dreptul de a accesa datele dvs. personale (sau de a vă exercita oricare dintre celelalte drepturi ale dvs.). Aceasta este o măsură de securitate pentru a ne asigura că datele cu caracter personal nu sunt divulgate niciunei persoane care nu are dreptul să o primească.

Încercăm să răspundem tuturor solicitărilor legitime în decurs de o lună. Ocazional, poate dura mai mult de o lună dacă solicitarea dvs. este deosebit de complexă sau dacă ați făcut mai multe solicitări. În acest caz, vă vom anunța și vă vom tine la curent cu stadiul solicitării.

9. Glosar

TEMEI LEGAL

Interesul legitim înseamnă interesul afacerii noastre în conducerea și gestionarea afacerii noastre pentru a ne permite să vă oferim cel mai bun serviciu / produs și experiența cea mai bună și cea mai sigură. Ne asigurăm că luăm în considerare și echilibrăm orice impact potențial asupra dvs. (atât pozitiv cât și negativ) și asupra drepturilor dvs. înainte de a vă prelucra datele personale pentru interesele noastre legitime. Nu folosim datele dvs. personale pentru activități în care interesele noastre sunt suprasolicitate de impactul asupra dvs. (dacă nu avem consimțământul dvs. sau dacă legea nu prevede altfel).  Puteți obține informații suplimentare despre modul în care evaluăm interesele noastre legitime împotriva oricărui impact potențial asupra dvs. în ceea ce privește anumite activități prin contactarea noastră

Executarea Contractului înseamnă prelucrarea datelor dvs. în cazul în care este necesar pentru executarea unui contract la care sunteți parte sau la care o asociație sau societate la care sunteți afiliat este parte sau pentru a lua măsuri la cererea dvs. înainte de a încheia un astfel de contract.

Respectarea unei obligații legale sau de reglementare înseamnă prelucrarea datelor dvs. personale în cazul în care este necesară pentru respectarea unei obligații legale sau reglementare la care suntem supuși.

TERȚI

Terți interni

Alte companii din grupul Links care acționează ca operatori sau procesatori și care au sediul în România, asociați, angajați sau colaboratori Links.

Terți externi  

 • Furnizori de servicii care furnizează servicii de administrare și gestionare a sistemelor IT.
 • Consultanți profesioniști inclusiv juriști, contabili, bancheri, auditori și asigurători care oferă consultanță, servicii bancare, juridice, de asigurări și contabilitate.
 • Autoritățile și instituțiile publice de reglementare și alte autorități publice din România sau Uniunea Europeană.
 • Colaboratori sau parteneri de afaceri cu care Links lucrează în vederea desfășurării activității sale.

 DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Aveți următoarele drepturi:

Dreptul de acces la datele personale care prevede ca aveți dreptul la o copie a datelor personale deținute de noi și de a verifica dacă acestea sunt procesate în mod legal.

Dreptul la rectificare prin care puteți solicita corectarea datelor personale pe care le deținem în legătură cu dvs. Aceasta vă permite să solicitați corectarea oricăror date incomplete sau inexacte pe care le deținem despre dvs. Va rugăm să aveți în vedere că este posibil să fie necesar să verificăm corectitudinea datelor noi pe care ni le furnizați.

Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”). Acest lucru vă permite să ne cereți să ștergem sau să eliminam datele personale dacă nu mai există motive întemeiate să continuăm procesarea. Rețineți totuși că este posibil să nu putem întotdeauna să ne conformam solicitării dvs. de ștergere din motive juridice specifice, care vă vor fi notificate, dacă este cazul, în momentul solicitării dvs.

Dreptul la opoziție cu privire la procesarea datelor personale atunci când procesăm date având ca temei interesul legitim (al nostru sau al unui terț) atunci când în situația dvs. particulară considerați că sunt încălcate drepturi și libertăți fundamentale. De asemenea, puteți formula opoziție cu privire la procesarea datelor dumneavoastră în scopuri de marketing. În unele situații putem demonstra motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților personale.

Dreptul de restricționare a prelucrării. Acest drept vă permite să solicitați să suspendăm procesarea datelor dumneavoastră personale în următoarele cazuri: (a) dacă doriți să stabilim acuratețea și corectitudinea datelor sau; (b) în cazul în care prelucrarea datelor de către noi este ilegală, dar va opuneți ștergerii; (c) în cazul în care aveți nevoie să păstrăm datele, chiar dacă nu le mai prelucram, deoarece aveți nevoie pentru a constata, a exercita sau a apăra drepturi în instanță; sau (d) v-ați opus prelucrării datelor dumneavoastră, dar trebuie să verificăm dacă avem motive legale imperative pentru a le prelucra.

Dreptul la portabilitatea datelor. Vom furniza dvs. sau unei terțe părți pe care ați ales-o datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit, care poate fi citit în mod automat. Rețineți că acest drept se aplică prelucrărilor automate de date pentru care ne-ați acordat consimțământul sau, în cazul în care am utilizat datele, pentru a executa un contract cu dvs.

Dreptul de a retrage consimțământul atunci când ne întemeiem prelucrarea pe consimțământul dvs. Totuși, acest drept nu va afecta legalitatea prelucrărilor efectuate înainte de retragerea consimțământului.

Dreptul de a nu fi subiectul niciunei decizii individuale sau unui proces decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri care să producă efecte juridice care vă privesc sau vă afectează într-o manieră similară.