Implicarea companiilor în lupta împotriva Covid-19

În plină criză de sănătate, oamenii își îndreaptă privirile și spre marile branduri. Așteptarea celor mulți este ca marii jucători din economie să își adapteze activitatea și, dacă au posibilitatea, chiar să producă echipamente necesare în această perioadă. Fără să o spună explicit, oamenii au nevoie să se simtă protejați și ajutați de brandurile pe care le îndrăgesc.
E partea frumoasă a acestor vremuri dificile, sunt veștile bune care răzbat prin noianul de știri sumbre. E solidaritatea cu medicii, cu întreg personalul medical spre care se îndreaptă toate speranțele de vindecare, de mai bine.
Compania Iulius a răspuns prezent la această mobilizare. Cel mai mare dezvoltator român de ansambluri mixte din România a donat 100.000 de euro spitalelor din Iași și a lansat o platformă – www.iuliusincomunitate.ro – unde cei care vor să se alăture acestui efort pot dona orice sumă. Prin puterea exemplului, compania Iulius încurajează atât firmele, cât și persoanele fizice să contribuie. Platforma creată facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile spitalelor, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au nevoie de ei. Proiectul a fost pus la punct împreună cu compania ieșeană code 932, care a creat, contracronometru, această platformă.